Construirea unui sistem de muzică în mașină pentru începători

Construirea unui sistem de muzică în mașină este alcătuit din următoarele etape: ascultarea și alegerea componentelor, instalarea mașinii și configurarea sistemului. Să luăm în considerare fiecare pas în detaliu.
Ascultați și alegerea componentelor

În plus față de preferințele muzicale atunci când aleg vorbitori este necesar pentru a decide cu privire la dimensiunea și instalarea locația sa. Cel mai popular este instalarea de acustica podium

pe ușă. Nu mai puțin importantă este dimensiunea de instalare și acustică adâncimea – de multe ori se întâmplă că ușa era, umplutura ei interioară și carcasa trebuie să fie personalizate pentru componentele achiziționate.

sistem de muzică în mașină
Recomandări atunci când aleg vorbitori – bune dinamica 2 componente ale celebrului brand. Despre asta, ceea ce este diferența dintre difuzoarele componente coaxiale – este scris în acest articol.

Amplificator – Legătură integrantă sistem construit competent. Alegeți un amplificator ar trebui să fie printre produsele de producători de renume. Acestea sunt fabricate din componente de înaltă calitate, sunt protejate la suprasarcină și supraîncălzire, oferă un sunet de înaltă calitate. Bibliografie recomandată: Cum de a alege un amplificator de mașină?

Nu mai puțin importante sunt sârmă pentru audio auto. Acestea sunt împărțite în putere, difuzoare și interconectează. Cablurile de alimentare Alimentarea cu energie electrică a unității de cap și amplificator. aria secțiunii transversale a firului trebuie să fie de 4 Ga acustice – 8 Ga, dar acest lucru nu este standard și depinde de sistemul instalabil de putere nominală. fire Interconectarea diferă în lungime și prezența / absența firului de control.

Unii oameni cred că scumpe fire de interconectare mai bine. Acest lucru este, fără îndoială, din cauza „mezhblokov“ depinde de puritatea sunetului, acestea sunt responsabile pentru transmiterea sunetului. Ei bine stabilit Daxx sârmă, Stinger și negru.
Deoarece firul poate afecta sunetul? Fiecare cablu – o linie de transmisie a semnalului cu impedanță complexă. El are o auto-capacitate și inductanță, care afectează interacțiunea cu circuitele de intrare și de ieșire ale echipamentului conectat. Desigur, acest lucru poate fi neglijat și pus cabluri ieftine, dar sunt fani de audio auto, este important ca de calitate.

Multe sunt adăugate la sistemul condensatorului. La selectarea condensator, să fie conștienți de faptul că 500 de wați putere nominală a sistemului, suficient condensator 0.5 F. ghidat mai bine pe modelele cu automate, pentru a evita problemele la conectarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *