Crom 55 împinge Flash Intosh batskground TCE

Chrome versiunea 55 lansat la sfârșitul săptămânii trecute și a condus un cui în sicriul pentru Flash pe web. Google a anunțat în luna august că Chrome 55 ar implicit video HTML5 în loc de Flash, in mod eficient blocarea plugin-ul Adobe la care rulează pe cele mai multe site-uri. Compania are încă să confirme că Chrome 55 a făcut, de fapt, rola de default la HTML5. Noi am cerut Google pentru a comenta și va actualiza această poveste ar trebui companie răspund.

O parte din planul original, care ajunge de fapt tot drumul înapoi până în luna mai, a fost faptul că Flash ar fi clic-pentru-redare de pe site-uri care utilizează în continuare în mod exclusiv Flash, cu toate că un număr select de site-uri ar fi „lista albă” pentru a utiliza Flash Chrome funcționalitate în mod automat.

Mai recent, se pare că Google ajustat acest plan pentru a evita prea multe solicitări enervant pentru a permite Flash, în conformitate cu o punte de diapozitive Google. În loc de o listă albă, Google plănuiește să se stabili dacă sunt sau nu pentru a permite Flash cu o valoare numită „Site-ul de implicare.” Această valoare se bazează pe obiceiurile de navigare ale fiecărui utilizator în parte.

În loc de a vă solicită în mod constant pentru a activa plugin-ul Adobe, Flash va pur și simplu de lucru simplu pe site-urile pe care le vizitați în mod frecvent, in functie de pachetul de diapozitive. Site-urile pe care nu le vizitați foarte des vă va solicita să activați Flash, dar alegerile tale se vor lipi dacă vizitați din nou acele site-uri.

Chrome Site-ul de logodna oferă fiecare site pe care le vizitați un scor bazat pe cât de des te duci acolo. În cazul în care sunteți interesat, puteți afla scorurile SE pentru site-urile pe care le vizitați în mod regulat, chiar acum, prin tastarea crom: // site-ul / angajament în bara de adrese Chrome și apăsarea Enter.

Planul, bazat pe puntea de diapozitive, este de a stabili punctajul SE necesar pentru activarea automată Flash la 1. Cu alte cuvinte, cele mai multe site-uri care le accesați vor activa în mod automat Flash chiar acum; cu toate acestea, până în iulie 2017 Google va crește scorul la 100. SE necesar La acel moment vi se va solicita să activați Flash pe site-uri care au un punctaj sub numărul respectiv prima dată când le vizitați după schimbarea politică.

Asta e ceea ce am fost în stare să piesă împreună, oricum. Confirmăm cu Google modul în care site-angajament va lucra și va actualiza această poveste ar trebui companie răspund.

De ce acest lucru contează: Flash a fost un instrument util pentru a permite persoanelor să vadă animație în primele zile ale web. Dar utilitatea lui a fost ea depășit de tehnologii HTML5, care sunt mai eficiente, sigure și mai puțin predispuse la accidente. Flash nu este mort de un Longshot, dar acest lucru este mai mult de un pas, care va ajuta la eliminarea progresivă a plugin-ul Adobe. Finalul Flash este un efort care alte browsere fac, de asemenea, inclusiv Firefox, Microsoft Edge, și Safari.

O părere la “Crom 55 împinge Flash Intosh batskground TCE

Comentariile sunt închise.