Deci, ce mai aștepți? Ia-acolo și să se joace turneul!

1. Turnee de redare

Un domn mai în vârstă care se uită la meciurile jucate în turneul a comentat recent că oamenii care joaca tenis ocazional nu-și realizeze potențialul lor, deoarece nu au provocat.

Nu am putut de acord mai mult.

Pentru a evidenția cu adevărat ceea ce ai nevoie pentru a lucra la, nu există nici o modalitate mai bună decât pentru a juca în turneu. Turnee înseamnă concurență în cazul în care obiectivul este de a câștiga. Dorința de a câștiga într-un test de mediu competitiv modul în care efectuați sub presiune. Ca urmare, în cazul în care tehnica, miscare sau mentalitate nu este greu, ei se vor descompune sub presiune.

Desigur, puteți lovi rulează în jos linia care trece exerciții împușcat și meciuri de practică, dar poate ai lovit împușcat 5-toate, 30-40?

Un alt sfat important este de a intra în turnee, care au jucători dure în tragerea la sorți. Dacă joci turneul de club local sau turneu mic și de a câștiga împotriva concurenței ușor, se poate simti bine, dar adversarii vor putea expune lacunele din jocul care au nevoie pentru a îmbunătăți.

De exemplu, ați putea fi în măsură să protejeze backhand său mai slab cu care rulează în jurul valorii de cele mai multe ori împotriva unor jucători mai slabi. Dar atunci când joci pe cineva cu o precizie excepțională și lovituri puternice, pe care îl joacă acum un adversar care pot fi transmise la rever fiecare lovitură.

Acum rever lui slab este expus și rupe în jos. Tu pierde jocul și dau seama cât de mult ai nevoie pentru a îmbunătăți rever ta. Apoi, (sperăm!) Se vor referi la Sfat # 1 de mai sus (Identificarea, planul de a îmbunătăți!), Și backhand lui este acum mai puternic, deoarece slăbiciunea lor a fost expusă jucând un jucător de nivel înalt turneu.

Dacă, din anumite motive, nu se poate lua timp pentru a juca turnee puteți juca alte forme de tenis competitiv (ligi USTA) sau practica meciuri severe.

Nivelul de presiune de experiență atunci când joacă în mod competitiv este după cum urmează, de la cea mai mare la cel mai mic: Turnee> ligi Mouth> Practica reuniunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *