Fungicide – de contact, sistemul, utilizarea acestora

Scrie un articol, ci mai degrabă de a sistematiza informația pe tema fungicid lovit, am făcut-o scrisoare recenta dintr-o rosarian foarte bună reputație, proprietar pepinieră, Vladimir Fedorovici Martynenko. Ca răspuns la pechalka meu fandare 1/5 din ordinul, el mi-a scris următoarele:.. „Îmi pare foarte rău din cauza de atac pe tine trandafiri răsaduri Acest lucru nu a BASF fost observat chiar și după iernile aspre Cauza izbucnirii pe care ar putea avea un . umiditate ridicată sau prezența ciuperca în sol sau plante in cazul tau, este similar cu boala fungice Atunci când umezeala nebhodimo fungicid de tratament;.. sistem alternativ (10 zile) și contactul (5 zile) „în general, se va citi între liniile – să învețe materiale. Și am făcut pentru mine o foaie de ieftin, care sa aventurat să pună într-o parte ca un articol.

Ultimele decenii au fost într-adevăr, marcată de o creștere fără precedent a bolilor virale, bacteriene, fungice ale plantelor cultivate, fără excepție. boli bacteriene, virale sunt rezistente la tratament, indiferent de grădinari de acțiune nu a luat. În aceleași boli fungice (manei, mucegai gri și alte tipuri de putregai, mucegai, peronosporosis, Fusarium, klyasterosporoz, putregai rădăcină, fața locului, diferite frunze, etc.), cu aplicarea corespunzătoare a face față cu succes fungicide – contact, sistem.
Substanta fungicidă (din latină «ciuperca» – ciuperci si «caedo» – ucide.), Substanțe chimice care pot complet (fungicide) sau parțial (fungistatichnost) inhibă dezvoltarea de agenți patogeni ai plantelor și sunt folosite pentru a face cu ei; una dintre grupele de pesticide.

Fungicide sunt clasificate:
În funcție de proprietățile chimice la care sunt anorganici (compuși cu sulf – bulion de var-sulf, sol și sulf coloidal, cupru – sulfat de cupru, oxiclorură de cupru, mercur – clorură de mercur) și organice.
În funcție de acțiunea asupra fungicidele agentului patogen sunt împărțite în prevenire sau de protecție (a se preveni contaminarea plantelor sau a suspenda dezvoltarea și răspândirea agentului patogen în locuri în care infecția înainte de a va exista o contaminare prin suprimarea în principal organele sale de reproducere – cele mai multe fungicide), și medicale sau eradicarea (opera miceliul, organele de reproducere și stadiul patogen overwintering, provocând moartea după infectarea plantelor).
Natura utilizării de fungicide, de asemenea, diferite: dezinfectante de sămânță (utilizat pentru boli de luptă, agenți patogeni care răspândesc semințele sau în sol), preparate pentru tratarea solului (distrugere a agenților patogeni de plante din sol, sunt deosebit de eficiente în sere și sere), fungicide pentru tratarea plantelor în perioada de repaus (distrug etapa iernare ale agentului patogen, utilizat în primăvara devreme, înainte de pauză boboc, toamna tarziu si iarna), fungicide pentru tratament în timpul sezonului de crestere (in principal de droguri de acțiune preventivă, utilizate în timpul verii), pentru pulverizare și fumigarea depozite, în special, hambare și depozite de legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *