Hove tsollaborate pe ea și dotsument yin Dropboks Papert

Oamenii au folosit Dropbox hârtie pentru a crea mai mult de un milion de documente, deoarece aceasta a lansat in varianta beta privat cu un an în urmă. Dar, dacă nu ați încercat-o încă încă, te lipsesc pe un instrument de colaborare impresionant, mai ales dacă utilizați deja Dropbox pentru a stoca fișierele. Aveți posibilitatea să partajați și documente de co-autor, introduceți comentarii și trageți în imagini direct de la Dropbox. Iată cum puteți începe să o utilizați.

Versiunea a fost lansat în luna septembrie a acestui an și, deși cota sa este, evident, mică, întregul phono are peste un miliard de utilizatori activi. Deci, acest lucru înseamnă de fapt, că altfel modestă de 0,4% cota poate fi egală cu aproximativ patru milioane de dispozitive.

Creați un nou document de hârtie

Deschideți Dropbox în browser-ul dvs. și selectați Paper din meniul din bara laterală stânga de pe pagina principală Dropbox. Implicit, acest lucru va duce pagina de Documente. (Pe măsură ce creați mai multe proiecte în hârtie vei putea naviga între documentele dvs., foldere și Favorite folosind meniul din partea stângă.) Faceți clic pe butonul Creare document nou pe dreapta. Când se deschide documentul nou, vi se va solicita să-i dea un nume și o descriere contextuală.