Lapte de corp

Pielea noastra, indiferent de tipul, are nevoie de protecție de zi cu zi. În special întrebarea relevantă devine organism în perioadele de iarnă și de vară.

Pielea noastră este sub stres din impactul temperaturilor negative și sisteme de încălzire, precum și din cauza deshidratare si ultraviolete in exces. Prin urmare, atunci când aleg mijloacele de îngrijire, de multe jeleu de a da preferință organismului, care ajută la păstrarea frumuseții sale.
caracteristici ale produsului

Fluxul este diferit de faptul că acesta conține mai multe extrase din ingrediente naturale, care au fost raportate pe etichetă. Instrumentul de are o textură moale și este ușor de absorbit în piele, fără să lase semne inestetice. De exemplu, uleiul de mușețel, o parte din lapte de corp au proprietăți sedative, și unt de shea hidrateaza pielea, imediat după aplicare.
Utilizarea de lapte de corp

Pentru cele mai bune rezultate, lapte de corp utilizat pe o bază de zi cu zi. Ar trebui să fie utilizat după înot, după uscare corpul cu un prosop. Un pic de crema hidratanta ar trebui sa fie aplicate pe piele de masaj mișcări, astfel încât acesta este complet absorbit. În timpul sezonului de vară puteți folosi crema hidratanta dupa plaja, acesta va salva pielea de la uscare.
criterii de selecție
Tipul de piele.

La cumpărarea de lapte pentru organism este necesar pentru a determina tipul de piele. Această fază este una dintre cele mai importante, deoarece aceasta depinde de cât de eficient va fi, sau alte forme de el.

Pentru pielea uscata. Unicitatea sa este formarea de fisuri și exfolierea straturilor superioare. Principalele motive de obicei, o lipsa de umiditate și de substanțe nutritive. Astfel, pielea uscata nu este recomandat să folosiți loțiuni pe bază de alcool. Pentru curățarea delicată, nutriție, hidratare și vindecare este mai bine să se folosească lapte cosmetic.
Pentru tenul gras. Eroare pentru o astfel de piele poate provoca acnee. În primul rând, curățarea și efectul antibacterian. Dar nu uitați despre nutriție și de umiditate, care, de asemenea, este necesar pentru tenul gras.
Pentru piele normala. Pielea normală este de obicei cea mai modestă. Cu o hidratare adecvata si nutritie poate pastra permanent elasticitatea si frumusetea ei. Opțiunea universal pentru tratarea pielii normale tip este de a folosi lapte pentru corp pe baza de ulei de jojoba.
Pentru pielea combinație. Diferite părți ale corpului necesită o abordare individuală. De exemplu, din cauza frecvente pielea de pe picioare depilare este mai uscat decât la partea din spate. În astfel de cazuri, este necesar, fie pentru a ridica de lapte pentru fiecare zonă a corpului, sau folosind produse pentru piele combinație.

Acord.

În corpul de lapte poate fi un scop specific: nutriție, hidratare, protectie. În vreme caldă, în special pielea să fie umezeală în plus, la fel ca în deshidratare se poate arata ca ridurile si descuamarea. Această gamă de instrumente pot proteja, de asemenea, împotriva razelor UV, pentru a crea efectul de arsuri solare sau strălucire, are un tonic și proprietăți sedative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *