O baterie nouă trebuie să fie pe deplin în concordanță cu

Polaritate. Principalele mașini de opțiuni externe de baterii. polaritate inversă nu va permite bateriei să se conecteze la masina. Numărul de branduri interne și asiatice folosind polaritate directă, „+“ și „-“ de la stânga la dreapta pe partea din față a bateriei. La autovehiculele europene au fost vândute secvența inversă Clem.

Dimensiuni. O baterie nouă trebuie să fie pe deplin în concordanță cu dimensiunile disponibile. Mai multe snaps bateriei de ansamblu în lățime, terminalele pot atinge corpul, un model mai mic va fluctua, din cauza excesului de spațiu – toate acest lucru este inacceptabil. În cele mai multe vehicule, este posibil să se ajusteze diferența cremalieră și dimensiunea bateriei câțiva milimetri pot fi compensate. Cu toate acestea, abuzul nu este necesar și de dorit pentru a selecta dimensiunea exactă.
curent de pornire. Cel mai curent numit de pornire la rece. Sensul fizic al acestei cantități – curentul maxim în amperi-oră (cu alte cuvinte, capacitatea), consumabile, timp de 30 de secunde. Valoarea sa este listat în caietul de sarcini.

Capacitatea bateriei. În cazul în care telefoanele mobile toate clar – cu atât mai mult, cu atât mai bine – nu este atât de ușor cu mașina. Numărul prea mic de amperi-ora nu va oferi o capacitate de rezervă – resursele necesare pentru a „aduce“ masina cu un eșec generator de. Necesară pentru a lucra într-o oră și jumătate la capacitate maximă. Capacitate mare afectează în mod direct, dimensiunea, în plus, această situație duce la subîncărcarea cronică, ceea ce este dăunător pentru resursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *